top of page
DF278D5C-725E-4202-B8A7-557E1668CFC5.jpg

Meny

VÅR MENY
Vi bytter ukens 3- retters sesongmeny hver uke
FORRETTER

Dagens forrett

Today’s starter

Pannestekt kamskjell med chorizo vinaigrette og gulrotpuré 

Pan-fried scallops with chorizo-vinaigrette and carrot puree
(B, L, SU, SE)
Kr. 245,-

Bøffelmozzarella, tomater, rugchips, basilikumolje og balsamicoglace

Buffalo mozzarella, tomatoes, rye crisp, basil-oil and balsamic-glaze

(L, SU, G(rug))

Kr. 195,-

HOVEDRETTER

Dagens hovedrett

Today’s main course

 

Pannestekt kveite, petit pois risotto, sesongens grønnsaker

og grønn pepper beurre blanc

Pan-fried halibut, petit pois- risotto, seasonal vegetables and green pepper beurre blanc

(F, L, SE, SU)

485,-

 

Kullgrillet norsk indrefilet, potetterte, sesongens grønnsaker og bistroens rødvinsaus

Charcoaled grilled filet of Norwegian beef tenderloin, potato tart, seasonal vegetables and red wine sauce

(L, SE, E, SU)

485,-

SØTSAKER

Dagens dessert

Today’s dessert

 

Konfektkake med lime- og rømmeis, bringebærsaus

Chocolate cake with lime- and sour cream ice cream,

raspberry sauce

(E,L)

149,-

 

Salt karamell på glass med karamellsaus og karamellisert popcorn

Salty caramel pots de creme with caramelized popcorn

(E, L, SU)

Kr. 149,-

For de voksne 
Irish Coffee med pisket krem 

(L)

 

For deg med allergier

Da nøtter og gluten er noe som brukes på vårt kjøkken kan det finnes spor av dette i alle våre retter. Selv om rettene inneholder allergener kan mange også lages uten disse, så spør oss gjerne.

  • G – Gluten (presiseres)

  • S – Skalldyr

  • SE – Selleri

  • SEN – Sennep

  • E – Egg

  • B – Bløtdyr

  • LU – Lupiner

  • L – Laktose

  • F – Fisk

  • N – Nøtter (presiseres)

  • SU – Sulfitter

  • SO – Soya

Hovedretter
Søtsaker
331751374_607750164505528_7879474516497594127_n.jpg
bottom of page