top of page
DF278D5C-725E-4202-B8A7-557E1668CFC5.jpg

Meny

VÅR MENY
Vi bytter ukens 3- retters sesongmeny hver uke
FORRETTER

Dagens forrett

Today’s starter

Pannestekt kamskjell med chorizo vinaigrette og selleripuré

Pan-fried scallops with chorizo-vinaigrette and celery puree
(B, L, SU, SE)
Kr. 245,-

Bøffelmozzarella, tomater, rugchips, basilikumolje og balsamicoglace

Buffalo mozzarella, tomatoes, rye crisp, basil-oil and balsamic-glaze

(L, SU, G(rug))

Kr. 195,-

HOVEDRETTER

Dagens hovedrett

Today’s main course

 

Pannestekt kveite, parmesanrisotto, gulrotpuré

og eplesmørsaus

Pan-fried halibut, Parmesan- risotto, carrot puree 

and apple butter sauce 

(F, L, SE, SU)

485,-

 

Kullgrillet norsk indrefilet, potetterte, sesongens grønnsaker og bistroens bernaise

Charcoaled grilled filet of Norwegian beef tenderloin, potato tart, seasonal vegetables and bernaise sauce

(L, SE, E, SU)

485,-

Kokkens favorittburger, kværnet norsk kjøtt, cheddar fra Verdal, bacon- og løksyltetøy, focaccia, aioli og bistrofries

Coarsely grounded Norwegian meat, Cheddar from Verdal, bacon- and onion marmelade, aioli, focaccia and bistro fries

(L, SU, SEN, G (hvete))

Kr.325 ,-

 

Cæsarsalat med norsk kyllingbryst, sprøstekt panchetta, krutonger, cæsardressing og Grana Padano

Caesar salad with Norwegian breast of chicken, Panchetta, crutons, Caesar dressing and Grana Padano

(E, SEN, SU, L, G(hvete))

Kr. 295,-

SØTSAKER

Dagens dessert

Today’s dessert

 

Konfektkake med lime- og rømmeis, bringebærsaus

Chocolate cake with lime- and sour cream ice cream,

raspberry sauce

(E,L)

149,-

 

Salt karamell på glass med karamellsaus og karamellisert popcorn

Salty caramel pots de creme with caramelized popcorn

(E, L, SU)

Kr. 149,-

For de voksne 
Irish Coffee med pisket krem 

(L)

 

For deg med allergier

Da nøtter og gluten er noe som brukes på vårt kjøkken kan det finnes spor av dette i alle våre retter. Selv om rettene inneholder allergener kan mange også lages uten disse, så spør oss gjerne.

  • G – Gluten (presiseres)

  • S – Skalldyr

  • SE – Selleri

  • SEN – Sennep

  • E – Egg

  • B – Bløtdyr

  • LU – Lupiner

  • L – Laktose

  • F – Fisk

  • N – Nøtter (presiseres)

  • SU – Sulfitter

  • SO – Soya

Hovedretter
Søtsaker
331751374_607750164505528_7879474516497594127_n.jpg
Gavepakker
bottom of page