Marlenes Bistro
Nymoens Skrågate 2
3613 Kongsberg
Tlf: 95220024


Meny
VÅR MENY
Vi bytter ukens 3- retters sesongmeny hver uke
FORRETTER
Dagens forrett
Today’s starter
Pannestekt kamskjell med chorizo vinaigrette og selleripuré
Pan-fried scallops with chorizo-vinaigrette and celery puree
(B, L, SU, SE)
Kr. 245,-
Bøffelmozzarella, tomater, rugchips, basilikumolje og balsamicoglace
Buffalo mozzarella, tomatoes, rye crisp, basil-oil and balsamic-glaze
(L, SU, G(rug))
Kr. 195,-
HOVEDRETTER
Dagens hovedrett
Today’s main course
Pannestekt kveite, parmesanrisotto, gulrotpuré
og eplesmørsaus
Pan-fried halibut, Parmesan- risotto, carrot puree
and apple butter sauce
(F, L, SE, SU)
485,-
Kullgrillet norsk indrefilet, potetterte, sesongens grønnsaker og bistroens bernaise
Charcoaled grilled filet of Norwegian beef tenderloin, potato tart, seasonal vegetables and bernaise sauce
(L, SE, E, SU)
485,-
Kokkens favorittburger, kværnet norsk kjøtt, cheddar fra Verdal, bacon- og løksyltetøy, focaccia, aioli og bistrofries
Coarsely grounded Norwegian meat, Cheddar from Verdal, bacon- and onion marmelade, aioli, focaccia and bistro fries
(L, SU, SEN, G (hvete))
Kr.325 ,-
Cæsarsalat med norsk kyllingbryst, sprøstekt panchetta, krutonger, cæsardressing og Grana Padano
Caesar salad with Norwegian breast of chicken, Panchetta, crutons, Caesar dressing and Grana Padano
(E, SEN, SU, L, G(hvete))
Kr. 295,-
SØTSAKER
Dagens dessert
Today’s dessert
Konfektkake med lime- og rømmeis, bringebærsaus
Chocolate cake with lime- and sour cream ice cream,
raspberry sauce
(E,L)
149,-
Salt karamell på glass med karamellsaus og karamellisert popcorn
Salty caramel pots de creme with caramelized popcorn
(E, L, SU)
Kr. 149,-
For de voksne
Irish Coffee med pisket krem
(L)
For deg med allergier
Da nøtter og gluten er noe som brukes på vårt kjøkken kan det finnes spor av dette i alle våre retter. Selv om rettene inneholder allergener kan mange også lages uten disse, så spør oss gjerne.
-
G – Gluten (presiseres)
-
S – Skalldyr
-
SE – Selleri
-
SEN – Sennep
-
E – Egg
-
B – Bløtdyr
-
LU – Lupiner
-
L – Laktose
-
F – Fisk
-
N – Nøtter (presiseres)
-
SU – Sulfitter
-
SO – Soya
